Mozaik pločice ili imitacija mozaika

Kada kažemo  mozaik prvo pomislimo na umetničke projekte poput slika i njihovu kompleksnost i lepotu. Danas sa velikim izborom pločica imitacija mozaika mozete vrlo lako postaviti mozaik pločice i stvoriti brzo umetničko delo u svom domu ili radnom prostoru.

Filter

Prikaz 1–24 od 35 rezultata

Postavljanje mozaik pločica može biti izazovan zadatak, ali ukoliko koristite pločice imitacija mozaika proces je znatno olakšan.

Pored toga, zbog njihove male površine, za mozaik pločice površina mora biti ravna i čvrsta kako bi se izbegli  problemi s pukotinama i eventualnim odvajanjem pločica. Imitacija mozaika je otpornija na ovu vrstu habanja, ne zahteva specijalni lepak i pravljenje prethodnog rasporeda kako će izgledati.

Ova vrsta pločica može biti podna i zidna i jako dobro se uklapa u sve prostorije, počevši od kuhinja do dnevnih soba i kupatila. Zidne pločice sa imitacijom mozaika mogu dati teksturu i vizualni interes zidovima i povećati izdržljivost ovih površina.

Mozaik pločice za kupatilo su vrlo popularne za oblaganje zidova tuš kabina, kade, oko lavaboa ili podova. Osim zaštiti površina od vode i vlage one pružaju estetski element i stvaraju utisak luksuzno dizajniranog prostora.

Pločice imitacija mozaika su pogodne za površine koje zahtijevaju estetski privlačan i izdržljiv pod koji se lako održava, kao što su hodnici, podovi za prodavnice i restorane.

Ukoliko tražite pločice za bazen u našem asortimanu možete naći nezaobilazni detalj za dašak spa atmosfere bilo za oblaganje bazena bilo terase oko bazena.

I za kraj, za one kreativne nebo je granica jer ove pločice svojim karakteristikama možete iskoristiti za razne ideje kao što su oblaganje stolova i radnih ploča i pritom stvorite unikatan i privlačan izgled.