POLITIKA PRIVATNOSTI

Članstvo u Loyalty programu i uslovi registracije korisnika


 

Kako bismo obezbedili zaštitu Vaše privatnosti i približili Vam način prikupljanja, upotrebe, povezivanja, objavljivanja i korišćenja ličnih podataka postupamo u skladu sa Politikom privatnosti.

Obaveštenje za kupce pre prikupljanja podataka:

 • davanje podataka je dobrovoljno i članstvo ne obavezuje na kupovinu ili narudžbinu proizvoda
 • obavezno je popunjavanje podataka (korisnik garantuje tačnosti tih podataka) prilikom narudžbine proizvoda ali nije obavezna registracija za članstvo
 • lice koje je dalo pristanak o prikupljanju i obradi podataka može u bilo kom trenutku i bez obrazloženja povući svoj pristanak tako što će obavestiti Koral d.o.o. email-om ili telefonskim putem.

 

POLITIKA PRIVATNOSTI

Prihvatanjem uslova korišćenja saglasni ste da prikupljamo, čuvamo i obrađujemo Vaše lične podatke (u marketinške i istraživačke svrhe radi unapređenja kvaliteta usluga). Obavezujemo se da ćemo čuvati Vašu privatnost u skladu sa zakonom i od Vas su nam potrebni samo neophodni podaci u cilju pružanja kvalitetne usluge , poslovanja i informisanja u skladu sa dobrim poslovnim običajima.

Prikupljeni podaci se koriste na način koji omogućava identifikaciju lica učesnika elektronske trgovine u skladu sa dobrim poslovnim običajima, čuvanjem poslovne tajne i zakonom.

Koral d.o.o. Pančevo, Karađorđeva 26, ima ovlašćenje za korišćenje podataka, i u tom smislu ima ovlašćenje da te podatke ustupi svim državnim organima koji na osnovu zakona i/ili odluke suda ostvaruju pravo korišćenja podataka.

Vaši podaci su dostupni samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni firme Koral d.o.o. lično su odgovorni za poštovanje načela zaštite privatnosti. Ukoliko dođe do promene Vaših podataka, preporučujemo da nas o tome obavestite putem e-maila info@koral.rs.
Zadržavamo pravo korišćenja Vaših podataka sve dok je ovaj Loyalty program u toku ili dok firma postoji.

 

Sigurnost podataka

Preuzećemo razumne tehničke i organizacione mere predostrožnosti kako bi se sprečio gubitak, zloupotreba ili izmena podataka o ličnosti kupaca. Čuvaćemo lične podatke koje daju kupci na sigurnim serverima. Naravno, prenos podataka preko interneta je prirodno nesiguran i ne možemo da garantujemo sigurnost podataka poslatih preko interneta. Kupci su isključivo odgovorni za čuvanje lozinke, ukoliko postoji.

 

U KOJE SVRHE KORISTIMO VAŠE PODATKE?

 • primarna svrha prikupljanja i obrade podataka prilikom online kupovine jeste nesmetano funkcionisanje online prodavnice, omogućavanje elektronske trgovine prodavnice u skladu sa zakonom
 • članstvo u našem programu će Vam omogućiti informacije o novinama u našem asortimanu, kao i obaveštenja o povoljnostima usled kupovine ili akcijskim proizvodima
 • kao i u druge marketinske svrhe.

 

KOJE PODATKE PRIKUPLJAMO?

 • identifikacione podatke kao sto su ime, prezime, pol, email, adresa stanovanja
 • opciono mozete ostaviti Vas broj telefona i/ili datum rodjenja

 

KORIŠĆENJE WEB STRANICE INTERNET PRODAVNICE

Prilikom korišćenja ove web stranice prihvatate da ne možemo garantovati, niti biti odgovorni za sigurnost web stranice, kao i da ne snosimo odgovornost za bilo kakav gubitak ili štetu na Vašoj računarskoj opremi koja je nastala korišćenjem naše web stranice.

Kao korisnik ove web stranice saglasni ste da nećete kršiti zakon, a ukoliko se to dogodi Koral d.o.o. će preuzeti sve mere radi prijave takvih kršenja nadležnim institucijama uključujući i saradnju sa nadležnim telima radi otkrivanja Vašeg identiteta. Kršenjem pravila i prijavom nadležnim institucijama prestaje i Vaše pravo na korišćenje naše stranice.

 

PRIKUPLJANJE PODATAKA

U cilju uspešne obrade narudžbina kupaca potrebno je da kupci online prodavnici dostave sledeće podatke: ime i prezime, adresa, e-mail. Uz pomoć tih podataka ćemo biti u mogućnosti da kupcima isporučimo naručenu robu, kao i da obavestimo kupce o trenutnom statusu narudžbine. Koral d.o.o., zadržava pravo da kontaktira svakog kupca u cilju potvrde porudžbine koju je kupac napravio na nasem zvaničnom sajtu. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Prijavom ili registracijom na zvaničnom sajtu podrazumeva se saglasnost korisnika da mu šaljemo e-mail, sms i viber obaveštenja. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing, sms, viber ili drugih lista koje se koriste za marketinške kampanje.

 

RASPOLOŽIVOST PRIKUPLJENIH INFORMACIJA O KUPCU

Kupci mogu da zahtevaju pružanje bilo kakve lične informacije koje posedujemo o njima. Kupci registracijom daju izričitu saglasnost da se njihovi podaci o ličnosti koriste za marketinške kampanje, međutim kupci mogu da u bilo koje vreme zahtevaju da ne obrađujemo više njihove lične podatke u marketinške svrhe. Kupci registracijom na online prodavnici ili registracijom za članstvo u marketing programu daju izričitu saglasnost sa takvim prenosom podataka o ličnosti.

 

AŽURIRANJE PODATAKA O KUPCU

Kupcima/korisnicima se savetuje da nas obaveste ukoliko neke od registrovanih podataka o ličnosti treba ispraviti ili ažurirati.

 

VAŽNOST POLITIKE PRIVATNOSTI – IZMENE

Zadržavamo pravo na:

  • Ažuriranje Politike privatnosti, s vremena na vreme, usvajanjem i postavljanjem izmena i dopuna istih. Kupci se ovim putem obaveštavaju da bi trebalo da povremeno provere online prodavnicu kako bi bili u toku sa svim eventualnim promenama pravila privatnosti. Takođe, možemo obaveštavati kupce o promenama pravila privatnosti putem e-maila ili drugim vidom.
  • Povremenu izmenu ovih Uslova koje će biti istaknute putem objave na web stranici. Ukoliko nastavite sa korišćenjem stranice nakon isteka datuma objave i početku primene ovih izmena i dopuna, Vaše dalje korišćenje smatra se pristanakom na izmene u Uslovima korišćenja; Kupci se ovim putem obaveštavaju da bi trebalo da povremeno provere uslove kako bi bili u toku sa svim eventualnim promenama Pravila privatnosti.
  • Izmenu ili povlačenje, privremeno ili trajno, ove web stranice i svih materijala objavljenih na stranici, i ukoliko nastavite da koristite web stranicu potvrđujete da nećemo snositi odgovornost za nastale izmene ili povlačenje.
  • Izmenu korisničkih identifikacionih podataka ili lozinki koje smo Vam pružili, bez obzira da li su odabrane sa Vaše ili naše strane, ukoliko smatramo da ste pogrešno shvatili korišćenje i upotrebu ovih Uslova korišćenja.