Način plaćanja i obaveštenje o AKCIJAMA

Plaćanje se ne vrši direktno preko sajta.

Plaćanje uplatnicom

U slučaju da izaberete plaćanje uplatnicom ili nalogom za prenos, nakon što poručite robu na sajtu, sačekajte da Vas kontaktira prodavac i zatražite predračun koji će Vam poslati na email koji Vi odredite. Na predračunu/ponudi u gornjem levom uglu se nalaze naš podaci kao i brojevi žiro računa na koje možete izvršiti uplatu. Kao poziv na broj, upišite broj ponude. Nakon što uplatu izvršite možete nam poslati email obaveštenja ili sačekati da Vas mi kontaktiramo za dalji dogovor kad evidentiramo uplatu. Po evidentiranju Vaše uplate, roba se šalje na izabranu adresu isporuke, u roku koji ste dogovorili sa komercijalistom/prodavcem.

Gotovinski (POUZEĆU)

Nudimo Vam i opciju plaćanja pouzećem (gotovinsko plaćanje kuriru na adresi isporuke). U ovom slučaju nakon potvrde narudžbine roba će Vam biti poslata kurirskom službom, a Vi ćete je platiti kuriru pri preuzimanju. Nudimo tu opciju, sa kurirskim službama koje to prihvataju.

Kupovina u maloprodajnom objektu

-gotovinom (u dimarima)

-virmansko plaćanje (preko računa)

-karticom (Visa, Dina, Master, Maestro, Intesa, Banka Poštanske Štedionice)

  • odloženo plaćanje karticom Banka Intesa do 6 mesečnih rata bez kamate

-čekovima (odloženo do 12 mesečnih rata bez kamate)

-administrativnom zabranom (na 12 mesečnih rata bez kamate)

  • neophodno je postojanje ugovora firme Koral d.o.o. sa firmom koja daje obazac i garantuje za lice (budućeg kupca)
  • lica koja su zainteresovana za kupovinu putem administrativne zabrane neophodno je da imaju ugovor o radu na neodređeno
  • ukoliko ste zainteresovani za kupovinu preko administrativne zabrane, možete nas pozvati na 013335540 ili 013335541 i informisati se o postojanju ugovora između nas i firme u kojoj radite
  • potrebna dokumentacija
    • overen i popunjen obrazac administrativne zabrane u 3 primerka
    • lična karta na uvid i mi ćemo je fotokopirati na licu mesta

O akcijama

U svakom trenutku na nekom proizvodu postoji akcija.

Može se desiti da cena nije ažurirana i da akcija nije prisutna na sajtu. Pozovite ili posaljite porudžbinu, a mi ćemo vas obavestiti o aktuelnim cenama.