Uslovi korišćenja

OBAVEŠTENJE
Na osnovu odredbe čl.13. i čl.27. Zakona o zaštiti potrošača (Sl.glasnik RS 62/2014) privredno društvo KORAL d.o.o. PANČEVO, svoje cenjene potrošače koji robu kupuju prodajom na daljinu pregledom sajta www.koral.rs

  • da sadržaj stranice www.koral.rs i svih stranica ili varijanti tog sajta jeste u vlasništvu preduzeća Koral d.o.o. Pančevo. Upotrebom ovih Internet stranica korisnici prihvataju objavljene opšte uslove poslovanja. Molimo vas da pre korišćenja ovih stranica pažljivo pročitate uslove. Svaku posetu ovim stranicama kao i stupanje u kontakt sa prodavcem, smatraćemo da ste pročitali uslove i da ste u potpunosti saglasni sa njima. Ukoliko uslovi vama nisu prihvatljivi, molimo vas da ne koristite ove stranice koje jesu prezentacija proizvoda iz naše ponude.
  • Internet stranica služi isključivo kao prezentacija naših proizvoda, kupovinu ne možete izvršiti on line plaćanjem, ali možete nas kontaktirati kako bismo vas mogli obavestiti kako možete kupiti proizvode u našem asortimanu. Stranica je namenjena isključivo za prezentaciju proizvoda za tržište Republike Srbije i uslovi korišćenja su sastavljeni u skladu sa zakonom Republike Srbije.
  • vlasnik sajta ima pravo na izmene kataloga, sadržaja, cena, brisanje sadržaja i druge aktivnosti na sajtu
  • vlasnik sajta nije odgovoran za eventualne prekide i nedostupnost informacije preko ovog sajta i njegovih servisa
  • za sve ostale informacije koje vas zanimaju, možete kontaktirati prodavce koji će vam dati sve informacije reči koje stoje na putu ka porudžbini proizvoda, kao što su checkout itd. jesu deo koda wordpress-a i radimo na tome da ih prevedemo, iako na sajtu na kraju stoji NARUČI, odnosi se na POŠALJI UPIT, bićete obavešteni ukoliko prođemo na pravu on line trgovinu. U daljem tekstu reč Naruči ćemo koristiti u kontekstu, POŠALJI UPIT.

PRAVA INTELEKTUALNE SVOJINE
U cilju razvoja kompanije Koral d.o.o. ne tolerišemo neovlašćenu upotrebu naših zaštitnih znakova, logotipa i imena. Zaštitni znaci su zaštićeni državnim zakonima o zaštiti žigova. Nijedna dozvola za upotrebu zaštitnih znakova nije dodeljena ovim Uslovima ili vašim korišćenjem web lokacije. Neovlašćeno korišćenje naših zaštitnih znakova, na bilo koji način strogo je zabranjeno.

NIJE DOZVOLJENO SLEDEĆE PONAŠANJE

 • Ometanje ili onemogućavanje bilo koje funkcije povezane sa sigurnošću na sajtu ili funkcije koje sprečavaju ili ograničavaju upotrebu ili kopiranje dotupnog sadržaja.
 • Objavljivanje ili prenošenje na internet sajt materijal koji je preteći, , nepristojan, uvredljiv, pornografski ili zlostavljački. Takođe materijal kojim se može inicirati rasa mržnja, uzrokovanje uznemiravanja ili bilo koje neprijatnosti usled kršenja privatnosti, poverenja određenim diskriminacionim, pretećim ili izazivačkim komentarima, davanje netačne informacije koje se tiču ličnih podataka u vašem profilu, korišćenje tudjih ličnih podataka bez dozvole te osobe ili lažno predstavljnje da istupate u ime trećeg lica, firme ili organizacije
 • Modifikovanje, ometanje ili hakovanje internet sajta u cilju njegovog onesposobljavanja
 • Ako prekršite bilo koji od ovih Uslova mi Vas možemo sprečiti da koristite ovaj internet sajt na stalnom ili privremenom nivou. Mi možemo preduzeti i druge mere, uključujući ali ne ograničavajući se na to da Vas prijavimo nadležnim državnim organima, pošaljemo upozorenje ili podnesemo tužbu.
  Za sve dodatne informacije nam se možete obratiti putem emaila navedenog u prethodnom tekstu ili kontaktom na priložene kontakte na stranici kontakt ili u donjem delu sajta.
  KORAL D.O.O. PANČEVO, SRBIJA