Uslovi korišćenja

OBAVEŠTENJE
Na osnovu odredbe čl.13. i čl.27. Zakona o zaštiti potrošača (Sl.glasnik RS 62/2014) privredno društvo KORAL d.o.o. PANČEVO, svoje cenjene potrošače koji robu kupuju prodajom na daljinu pregledom sajta www.koral.rs

  • da sadržaj stranice www.koral.rs i svih stranica ili varijanti tog sajta jeste u vlasništvu preduzeća Koral d.o.o. Pančevo. Upotrebom ovih Internet stranica korisnici prihvataju objavljene opšte uslove poslovanja. Molimo vas da pre korišćenja ovih stranica pažljivo pročitate uslove. Svaku posetu ovim stranicama kao i stupanje u kontakt sa prodavcem, smatraćemo da ste pročitali uslove i da ste u potpunosti saglasni sa njima. Ukoliko uslovi vama nisu prihvatljivi, molimo vas da ne koristite ove stranice koje jesu prezentacija proizvoda iz naše ponude.
  • Internet stranica služi isključivo kao prezentacija naših proizvoda, kupovinu ne možete izvršiti on line plaćanjem, ali možete nas kontaktirati kako bismo vas mogli obavestiti kako možete kupiti proizvode u našem asortimanu. Stranica je namenjena isključivo za prezentaciju proizvoda za tržište Republike Srbije i uslovi korišćenja su sastavljeni u skladu sa zakonom Republike Srbije.
  • vlasnik sajta ima pravo na izmene kataloga, sadržaja, cena, brisanje sadržaja i druge aktivnosti na sajtu
  • vlasnik sajta nije odgovoran za eventualne prekide i nedostupnost informacije preko ovog sajta i njegovih servisa
  • za sve ostale informacije koje vas zanimaju, možete kontaktirati prodavce koji će vam dati sve informacije reči koje stoje na putu ka porudžbini proizvoda, kao što su checkout itd. jesu deo koda wordpress-a i radimo na tome da ih prevedemo, iako na sajtu na kraju stoji NARUČI, odnosi se na POŠALJI UPIT, bićete obavešteni ukoliko prođemo na pravu on line trgovinu. U daljem tekstu reč Naruči ćemo koristiti u kontekstu, POŠALJI UPIT.

PRAVA INTELEKTUALNE SVOJINE
U cilju razvoja kompanije Koral d.o.o. ne tolerišemo neovlašćenu upotrebu naših zaštitnih znakova, logotipa i imena. Zaštitni znaci su zaštićeni državnim zakonima o zaštiti žigova. Nijedna dozvola za upotrebu zaštitnih znakova nije dodeljena ovim Uslovima ili vašim korišćenjem web lokacije. Neovlašćeno korišćenje naših zaštitnih znakova, na bilo koji način strogo je zabranjeno.

NIJE DOZVOLJENO SLEDEĆE PONAŠANJE

 • Ometanje ili onemogućavanje bilo koje funkcije povezane sa sigurnošću na sajtu ili funkcije koje sprečavaju ili ograničavaju upotrebu ili kopiranje dotupnog sadržaja.
 • Objavljivanje ili prenošenje na internet sajt materijal koji je preteći, , nepristojan, uvredljiv, pornografski ili zlostavljački. Takođe materijal kojim se može inicirati rasa mržnja, uzrokovanje uznemiravanja ili bilo koje neprijatnosti usled kršenja privatnosti, poverenja određenim diskriminacionim, pretećim ili izazivačkim komentarima, davanje netačne informacije koje se tiču ličnih podataka u vašem profilu, korišćenje tudjih ličnih podataka bez dozvole te osobe ili lažno predstavljnje da istupate u ime trećeg lica, firme ili organizacije
 • Modifikovanje, ometanje ili hakovanje internet sajta u cilju njegovog onesposobljavanja
 • Ako prekršite bilo koji od ovih Uslova mi Vas možemo sprečiti da koristite ovaj internet sajt na stalnom ili privremenom nivou. Mi možemo preduzeti i druge mere, uključujući ali ne ograničavajući se na to da Vas prijavimo nadležnim državnim organima, pošaljemo upozorenje ili podnesemo tužbu.
  Za sve dodatne informacije nam se možete obratiti putem emaila navedenog u prethodnom tekstu ili kontaktom na priložene kontakte na stranici kontakt ili u donjem delu sajta.
  KORAL D.O.O. PANČEVO, SRBIJA

Kolačići

Ova Politika kolačića objašnjava šta su kolačići i kako ih koristimo, vrste kolačića koje koristimo, tj. informacije koje prikupljamo pomoću kolačića i kako se te informacije koriste, kao i kako da kontrolišete podešavanja kolačića. Za dodatne informacije o tome kako koristimo i čuvamo vaše lične podatke, pogledajte našu Politiku privatnosti.

U skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti, kao i u duhu transparentnosti, ovim putem vam pružamo detaljne informacije o tome kako i kada koristimo ove tehnologije. Davanjem pristanka i korišćenjem veb stranice pristajete na upotrebu kolačića. Blokiranjem kolačića i dalje možete da pregledate stranicu, ali vam neke opcije neće biti dostupne.

U bilo kom trenutku možete da promenite ili povučete svoju saglasnost iz Deklaracije o kolačićima na našoj veb stranici

Saznajte više o tome ko smo mi, kako možete da nas kontaktirate i kako obrađujemo lične podatke u našoj Politici privatnosti.

Vaša saglasnost se odnosi na sledeće domene: www.koral.rs

 • Šta su kolačići?

Kolačići su male tekstualne datoteke koje se koriste za čuvanje malih delova informacija. Oni se čuvaju na vašem uređaju kada se veb lokacija učita u vašem pretraživaču. Ovi kolačići nam pomažu da učinimo da veb lokacija pravilno funkcioniše, učinimo je sigurnijom, obezbedimo bolje korisničko iskustvo i razumemo kako veb lokacija funkcioniše i da analiziramo šta funkcioniše i gde treba poboljšati.

 • Kako koristimo kolačiće?

Kao i većina onlajn usluga, naša veb lokacija koristi kolačiće prve i treće strane u nekoliko namena. Kolačići prve strane su uglavnom neophodni da bi veb lokacija funkcionisala na pravi način i ne prikupljaju vaše lične podatke.

Kolačići trećih strana koji se koriste na našoj veb stranici uglavnom služe za razumevanje načina na koji veb lokacija funkcioniše, kako ostvarujete interakciju sa našom veb lokacijom, čuvanje naših usluga bezbednim, pružanje reklama koje su relevantne za vas, i sve u svemu da vam obezbede boljeg i poboljšanog korisnika iskustvo i pomoći da ubrzate svoju buduću interakciju sa našom veb lokacijom.

 • Koje kolačiće koristimo?

Osnovne: Neki kolačići su neophodni da biste mogli da iskusite punu funkcionalnost našeg sajta. Oni nam omogućavaju da održavamo korisničke sesije i sprečimo bilo kakve bezbednosne pretnje. Oni ne prikupljaju i ne čuvaju nikakve lične podatke. Na primer, ovi kolačići vam omogućavaju da se prijavite na svoj nalog i dodate proizvode u korpu i bezbedno izvršite naplatu.

Statistika: Ovi kolačići čuvaju informacije kao što su broj posetilaca veb-sajta, broj jedinstvenih posetilaca, koje stranice veb-sajta su posećene, izvor posete, itd. Ovi podaci nam pomažu da razumemo i analiziramo koliko dobro funkcioniše veb-sajt a gde je potrebno poboljšanje.

Marketing: Naša veb stranica prikazuje reklame. Ovi kolačići se koriste za personalizaciju reklama koje vam prikazujemo tako da vam budu značajne. Ovi kolačići nam takođe pomažu da pratimo efikasnost ovih oglasnih kampanja.

Informacije sačuvane u ovim kolačićima mogu takođe da koriste nezavisni dobavljači oglasa da bi vam prikazali oglase i na drugim veb lokacijama u pregledaču.

Funkcionalni: Ovo su kolačići koji pomažu određenim nebitnim funkcijama na našoj veb stranici. Ove funkcionalnosti uključuju ugrađivanje sadržaja poput video zapisa ili deljenje sadržaja veb lokacije na platformama društvenih medija.

Podešavanja: Ovi kolačići nam pomažu da sačuvamo vaša podešavanja i postavke pregledanja, kao što su jezičke postavke, tako da imate bolje i efikasnije iskustvo prilikom budućih poseta veb-sajtu.

 • Kako da promenite izbor kolačića?

Ako odlučite da promenite svoja podešavanja kasnije tokom sesije pregledanja, možete da kliknete na karticu „Kolačići i politika privatnosti“ na ekranu u donjem desnom iskačućem prozoru. Ovo će ponovo prikazati obaveštenje o saglasnosti koje će vam omogućiti da promenite svoja podešavanja ili da u potpunosti povučete saglasnost.

Pored toga, različiti pretraživači pružaju različite metode za blokiranje i brisanje kolačića koje koriste veb-sajtovi. Možete da promenite podešavanja vašeg pretraživača da blokirate/izbrišete kolačiće. Da biste saznali više o tome kako da upravljate i brišete kolačiće, posetite www.youronlinechoices.eu , www.allaboutcookies.org.