O nama

Koral Pančevo

KORAL DOO osnovano je 1996. godine u Pančevu i, od svog osnivanja do danas, preduzeće je preraslo u jedno od najznačajnijih distributera na našem tržištu. Naši kupci širom Srbije samo potvrđuju put koji smo sebi zadali.

Asortiman keramičkih pločica je takav da zadovoljava i najzahtevnije kupce i njihove potrebe. Izbor i selekcija proizvođača, koje samo mi zastupamo na ovom tržištu, je godinama evoluirao, tako da smo strogo vodili računa o kvalitetu, dizajnu, modernim trendovima i , naravno, da svim svojim kupcima pružimo najpovoljnije cene i uslove kupovine.

Sarađujući sa prestižnim, svetski uvaženim i respektabilnim proizvođačima iz Španije, Italije, Češke, Poljske, uspeli smo da naš i vaš svet keramike naglasimo i izdvojimo po originalnošću, specifičnim dekorima i teksturama, pružajući šansu i mogućnost svakom kupcu da izgradi i opremi svoj prostor na jedinstven način.

Takođe, kupatilski nameštaj koji sami kreiramo, karakteriše funkcionalnost, specifična rešenja dobijena kombinacijom univera, medijapana, drveta i prirodnog granita.

U segmentu instalacija, baterija, kada i tuš kada, kabina, hidromasažnih sistema, naš izbor se sveo, pre svega, na najkvalitetnije proizvođače jer, uvek, najskuplje je kada treba nešto što je tek ugrađeno popraviti. Sanitarna keramika evropskih proizvođača karakteriše različitost modela i oblika, a po ergonomiji i funkcionalnosti najnovijih rešenja ispiranja je izabrana da zadovolji sve zahteve i kriterijume naših kupaca.

I nismo tu stali. Vođeni idejom da našim kupcima omogućimo da sve svoje potrebe i želje nađu i reše na jednom mestu, i da svoj stan ili kuću pretvore u dom, našu ponudu smo proširili i sa nameštajem za opremanje dnevnih, spavaćih i dečijih soba, trpezarija, kuhinja, predsoblja itd.

Inspirisani željom da budemo drugačiji u odnosu na druge, gradili smo poverenje prema svakom kupcu već više od dve decenije. Kroz veliku distributivnu mrežu naših partnera širom Srbije, omogućili smo da svaki kupac, ma gde on živeo, pronađe i opremi svoj životni prostor samo onako kako je i zamislio.

Naš moto

ŽIVITE U VAŠEM SVETU, KUPUJTE U NAŠEM

je iskrena želja i imperativ da taj svet učinimo boljim i lepšim.