Način dostave

ISPORUKA PROIZVODA

Način transporta ili preuzimanja robe možete menjati nakon što robu poručite. Kada Vas kontaktira prodavac putem telefona ili preko emaila ćete definisati bliže detalje isporuke kao i vremenske intervale

NAPOMENA: Robu dostavljamo samo do ulaza u objekat predviđen za smeštanje robe, do onog mesta dokle transportno vozilo može prići i nemamo mogućnosti za istovar, zbog čega je potrebno da obezbedite ljudstvo za istovar/unos robe.

Kupac je dužan da primljenu stvar na uobičajeni način pregleda ili je da na pregled, čim je to prema redovnom toku stvari moguće, i da o vidljivim nedostacima obavesti prodavca u roku od osam dana, inače gubi pravo koje mu po tom osnovu pripada.

Pri preuzimanju robe koja se transportuje kupcu od strane prodavca i ličnom preuzimanju u salonu, pravo i dužnost kupca su da proveri dostavljenu (preuzetu) robu te da primedbe zbog vidljivih nedostataka odmah saopšti vozaču odnosno prodavcu, inače gubi pravo koje mu po tom osnovu pripada. Prilikom preuzimanja robe dostavljene kurirskom službom, pravo i dužnost kupca su da proveri dostavljenu robu te da primedbe zbog vidljivih nedostataka odmah saopšti usmeno dostavljaču i pisanim ili telefonskim putem obavesti kurirsku službu i prodavca (e mail kurirske službe: reklamacije@bex.rs, e mail prodavca: office@koral.rs ili telefonom na broj: 013335540 ili na adresu: Karađorđeva 26, 26000 Pančevo).  

Ako kupac nakon prijema robe uoči nedostatak, koji nije mogao ranije otkriti(skriveni nedostatak), dužan je da obavesti prodavca u roku od 8 dana od kada je nedostatak otkrio.

 

BRZA POŠTA

Proizvode možemo poslati brzom poštom po Vašem izboru.

Mi sarađujemo sa firmama BEX i POST-EXPRESS PTL

Za sve porudzbine primljene do 17 časova biće opremenjene istog dana ili sledećeg (bitno je da primimo Vašu uplatu pre slanja) i isporučene u roku koji je ugovoren u telefonskom razgovoru sa kupcem.
Cena isporuke se obračunava po težini paketa, a troškove isporuke snosi kupac. Za više informacija o ceni dostave molimo Vas da nas kontaktirate.

Troškove brze pošte snosi kupac, sem u slučaju ako se sa prodavcem drugačije dogovori. 

Robu šaljemo tek nakon uplaćenog predračuna za robu koja je predmet trgovine.

Lomljivu robu šaljemo isključivo PTL-om i to prethodnom proverom i potvrdom da je moguća isporuka na adresu kupca kao i saglasnost kupca sa načinom i cenom transporta.

 

LIČNO PREUZIMANJE

Ukoliko robu želite preuzeti lično, to možete učiniti čim dobijete potvrdu prodavca da je roba dostupna, plaćanje možete uraditi i na licu mesta, a nakon toga preuzeti robu, magacin se nalazi na adresi Bavaništanski put 435, 26000, Pančevo.