Idejna rešenja

Projekti

Koral Idejna rešenja

 

Sa dugogodišnjim iskustvom opremanja, prvenstveno kupatila, kao i opremanja ostalih površina enterijera i eksterijera, tu smo da vam pomognemo u odabiru i kombinacijama.

Ukoliko znate šta želite, tu smo da vam to ponudimo, u nekim slučajevima i napravimo, a svakako pomoć da to zamslite pre nego što se odradi, jesu 3D crteži i virtuelna šetnja kroz prostoriju. Ako već imate na umu stil svog budućeg doma i želite sami dizajnirati svoj interijer, u našoj online trgovini pronaći ćete obilje visokokvalitetnih materijala.

Ukoliko ne znate šta želite, tu smo da vam pokažemo opcije kako bi vaš prostor mogao da izgleda i da zajedno dodjemo do odgovarajućeg rešenja.

Ono po čemu se izdvajamo zasigurno je u kvalitetu, dok se trudimo da asortiman bude dovoljno veliki da svako može pronaći bas to što traži.

Dovoljno je da dođete sa vašim projektom ili samo merama prostorije, a mi ćemo se potruditi da ispunimo vaše želje.
Cilj nam je da svaki put kad uđete u prostoriju, vas ispuni osećaj nežnosti, blagog divljena, osećaj udobnosti i opuštenosti.

Na ovoj stranici možete pogledati neke od projekata koje smo radili.

Veoma je mali broj slika, ali velika je verovatnoća da ste baš naš dizajn i naše proizvode videli u hotelu u kome ste odseli, u vašem omiljenom restoranu ili kafiću, čak možda šetajući kroz tržni centar.

Pogledajte neke od projekata koje smo do sada uradili za naše kupce.

null

KUPATILA

null

KUHINJE

null

DNEVNI BORAVAK

null

SPAVAĆE SOBE

null

JAVNE POVRŠINE

null

EKSTERIJER