Teraco pločice – Retro luksuz

Teraco, terrazzo, pločice su oličenje vintage elegancije i luksuza. Ove pločice stvaraju divan kontrast između retro i modernog dizajna. U našoj prodavnici nudimo asortiman teraco pločica koje će doneti sofisticirani šarm i karakter vašem enterijeru.

Teraco je materijal sastavljen od granuliranog mermera, kvarca, ili staklenih čestica spojenih u cementni ili epoksidni veziva. Ovaj svestrani materijal omogućava kreaciju različitih dezena, od šarenih kamenih čestica do jednobojnih varijacija. Teraco pločice mogu se koristiti za oblaganje podova, zidova, i radnih površina, stvarajući jedinstven i elegantan izgled.

Filter

Prikazani svi od ukupno 2 rezultata

Teraco pločice su sinonim za klasičnu estetiku. Njihovo šarenilo i elegancija čine ih savršenim izborom za prostorije koje zahtevaju retro šarm, ali takođe mogu i odlično da se kombinuju u moderne enterijere kao kontrast tradicionalnom dizajnu.

Možete birati između klasičnih teraco dezena sa šarenim detaljima ili se odlučiti za jednobojne varijacije koje se lako kombinuju sa drugim elementima dizajna i drugim pločicama.

Naše teraco pločice su izuzetno izdržljive i samim tim dugotrajne. Otporne su na vodu i oštećenja, čineći ih savršenim izborom za visoko frekventne i vlažne prostorije poput kuhinja i kupatila. Jednostavno ih je za održavati, redovno brisanje održava njihov sjaj i izgled.

Teraco terrazzo pločice su vratile svoju popularnost iz 20og veka, vraćajući  retro luksuz na velika vrata u svetu dizajna. Bez obzira da li ste zamislili klasičnu atmosferu ili imate nostalgiju za starim vremenima, terrazzo pločice će vas odvesti na putovanje kroz vreme, a zadržati funkcionalnost i kvalitet novog doba.